Arkadaşlar merhaba Lenovo B560 kullanıcıyım daha bilgisayarıma format attırdım ama kendi özelliği varmış recovery diye kendi forman (Fabrika ayarları) diye bi olay varmış format attığım için silinmiş kendi belleğinden yardımcı olabilirmisiniz recovery'i tekrar nasıl yüklüyebilirim ????
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Formatla gittiyse gelmez. Gerçi format atsan da bazı şeyleri geri getirilebiliniyormuş ama eminim inanılmaz zahmetlidir ve standart ev kullanıcısını aşar. Bence boşverin. recoverysiz olsun.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.