Ranked girdim şimdi ama kendimce bir inadım vardır darius aldım sürekli banlanırdı ranked girdiğim için full oynayamadım bir türlü karşısı kayle pickledi inat ettim gittim darius aldım bariz bir şekilde boşa ultilerim gidicek oyun loading screende ne çıkayım da etkisini azaltayım yardım edin lütfen :( Edit:Adam jungle spelleri almış mundo gelcek ama hala yardıma açığım kayle'a karşı ne yapayım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahri -- 22 Şubat 2013; 19:13:37 >
farm yapamayınca kayle'ye yazık oluyor. Sadece adcyi ultisi ile koruyabiliyor, kendisini koruması aptallık olur 0 hasarı ile. item: erken bir mr botu iyi olur. Hem slowunu azaltırsın hem hasarını. sadece başlığı okumuştum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commando Kayle -- 22 Şubat 2013; 19:18:31 >
darius kayle oynayacaksan farmı falan boş vereceksin. full sustain başlayacaksın. level 3te flash atıp çekip vuracaksın. bi de ignite koyacaksın. zehir ignite damage i sayesinde muhtemelen ölür. o ölünce de farm yaparsın. ha ölmezse, lane gitti demektir. bence tek şansın bu.
Edit:Adam jungle spelleri almış mundo gelcek ama hala yardıma açığım kayle'a karşı ne yapayım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahri -- 22 Şubat 2013; 19:13:37 >