Merhaba, islemcim intel core 2 duo e 6700 ekran kartim nvidia geforce 210. Windows 7 kullaniyorum. Eskiden kasma sorunu yasamadigim oyunlarda fm 12 pes 13 gibi oyunlarda kasma yasiyorum. Bunun sebebi nedir ? Surekli advanced system care ile bakim yapiyorum ve virus taraması yapiyorum. Format bu sorunu cozer mi ? Teşekkürler. .
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
format bu sorunu bence çözmez ama bir dene çok kötü parçalar.
Normalde laptopta oynuyorum genelde ama emektar bu da. Arkadaş ta ayni ekran karti var sorunsuz akici oynuyor. Formati deneyip xp yapıcam. Teşekkürler bu arada.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >