Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
781
Tıklama
0
Öne Çıkarma
peugot 206 1.4 hdı xr 2002 dizel ?
J
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Geçen hafta uzun bi pazarlık sonucu 2002 model peugeot 206 aldım. Ararcı aldığıma pişman oldum dersem yeridir. Aracı almadan önce bilgisayarlı teste soktum 70 lira vererek orda aracın sadece ön rot ayarı yapılması gerektiğini söylediler. Bende güvenerek aldım arabayı. Aldığımın ikinci günü araçta 60 km hızdan sonra aracta bi uğultu başlıyor ve yavaşlamadan ses kesilmiyor. Aynı zamanda araçta bir çekişte güç düşüşü olmaya başladı. Fakat devir saati 2000 devire gelince çekiçte bi anormallik olmuyo. Nasıl oluyo da ikinci günde böyle bi sorunla karşılaştım bilmiyorum. Şimdi aracı servise götürcem ama ne olduğunu bilmediğim için hiç değilse bilen bi arkaşa sorarak sorunun ne olduğunu bilerek gitmeyi düşünüyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.