Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
8
Cevap
6413
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dedicated Video Ram Yardım
T
13 yıl
Er
Konu Sahibi

merhaba, forumda yeniyim ve umarım konuyu doğru yere açmışımdır :) şöyle bir sorunum var ki internette yaptığım araştırmalarda yetersiz kaldım.umarım yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkar.can you run it sitesine baktığımda iki farklı oyunda iki farklı sonuçla karşılaşıyorum.yani şöyle ki; örneğin f.e.a.r 3 bilgisayarımın rahatlıkla çalıştırdığı bir oyun.can you run it'te bu oyunu seçtiğimde video ram miktarım 763.6 MB olarak gözüküyor.ancak hitman absolution'ı seçtiğimde video ram yerine dedicated video ram şeklinde bir şey çıkıyor.ve bu miktar ise 64 mb olarak gözüküyor.bayan olduğum için bu konularda biraz kısıtlı bilgiye sahibim.merak ettiğim şey şu video ram ve dedicated ram arasındaki fark nedir ve dedicated video ram'i yükseltmek için yapabileceğim bir şey var mı?çünkü hitman için uzun süredir bekliyordum ve bu benim için hayal kırıklığı oldu.umarım yardımcı olabilirsiniz, şimdiden teşekkür ederim :)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinymoore -- 19 Ocak 2013; 21:01:39 >

F
13 yıl
Yarbay

Dedicated ram, ekran kartınızın üzerindeki ram'in ya da sadece ekran kartına adanmış ram'in miktarı.
Tahminimce onboard ekran kartı var ve bios'tan 64 MB olarak ayarlanmış.

Sitede Video card kısmında, You Have: karşısında ne yazıyor acaba?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 19 Ocak 2013; 20:44:18 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Er
Konu Sahibi

Intel(R) HD Graphics yazıyor.ekran kartım evet onboard.biostan değiştirebilme şansım var mı o zaman bu durumda?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinymoore -- 19 Ocak 2013; 20:47:00 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Er
Konu Sahibi

C
13 yıl
Yarbay

biosdan değiştirebilirsiniz sanırım 128 mb yapabilirsiniz brlki 256 mb da olabilir.
en doğrusu biosa girp bakmak zaten desteklediği rakamları göreceksiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 20 Ocak 2013; 0:53:54 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Er
Konu Sahibi

cevaplar için çok teşekkür ediyorum.şimdi denicem :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Er
Konu Sahibi

sanırım bios ayarlarımda dedicated video ram'le alakalı bi şey bulamamam, hatta video ram'le ilgili hiçbir şey bulamamam, bu miktarı değiştiremeyeceğim anlamına geliyor? ya da ben mi farkedemedim acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Er
Konu Sahibi

A
12 yıl
Teğmen

bi umutla geldim bu sayfaya dh de bile çözümü yok bendede intel 3000 hd graphics diye dandik bi ekran kartı var vaio ile birlikte geliyomuş birleşik olduğundan değişimide yok başka bi yongaya yeni bi ekran kartı olmadan bu pcde ne diablo oynayabilicem nede wow http://forum.donanimhaber.com/m_56692141/tm.htm



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.