Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
772
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[failed to allocate from pool] Black Ops II
V
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

otel bölümünde patlama oluyor, alt katta güvenlik görevlisinin yanına gidiyorum. adam şok halinde işte odayı açıyor ben gidiyorum dolaptaki kilidi kesiyorum dolaptan çok cihazını alıyorum elime. çalışıyormu diye deniyorum cızzzt yapıyor

failed to allocate from pool

hatasını verip oyundan atıyor.

güncelleştirmeleri yaptım, bütün crackleri denedim olmadı. önceden 1-2 bölümde hata vermişti ama oyuna tekrar girince hata veren veri geçebiliyordum. bu sefer oyuna her girdiğimde tam olarak aynı yerde aynı hatayı veriyor.



V
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

V
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

V
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

R
11 yıl
Yarbay

aynı hatayı alıyorum ancak dediğin mekanda değil. bir kaç kere aldım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
11 yıl
Çavuş

Oyunu oynarken durduk yere oyun kapanıp ekrna karşınıza geliyorsa internette %100 save indirirn nasıl atılacağı yazılıyor zaten. Oyuna girince o bölümü atlayın diğer bölümleri oynayın.



B
geçen ay
Yüzbaşı

konu çok eski fakat çözümü çok basit. ben şu yüzen ada gibi gemide patlama sonrası güvenlik görevlisi ile girilen odada ele takılan elektro şok cihazını alınca oyundan düşüyordum çözüm mükemmel basit. şimdi bu efsane çözüm ne derseniz odaya girmiyor düz devam ediyorsunuz o kadar. yani o aleti almadan gidince oyun kapanmıyor bu kadar basit...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.