Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1155
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 7 %100 CPU Sorunu
M
14 yıl (447 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar
Windows 7 Service pack 1 kullanıyorum
Bilgisayarda bu sorun 2.kez tekrar ediyor.Bilgisayarı açar açmaz aşırı derecede bir kasma var herşey çok çok yavaş çalışıyor.İnternete giricem mesela google 10 15 dk sonra anca açılıyor.Bu sorun ilk olduğunda heralde virüs falan yedik diye düşünüp format atmıştım sorun ortadan kalkmıştı.Şimdi aynı sorunu durduk yere tekrarladı pcmde virus yok her programla tarattım.Bilgisayarı güvenli modda açınca kasma falan gidiyor normal moda geçince aynı sorun gene başlıyor.CPU Kullanımı %100 den aşşağıya inmiyor. MSCONFİGten başlangıçtakı tüm programları kapattım yine düzelmedi.Bu soruna bir çare varmı ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
14 yıl (1912 mesaj)
Binbaşı

bence formatlama (tabi eğer bilgisayar meraklısı değilsen) araştır deneyim kazan soruna gelelim ilginç bi sorun microsofta bi yaz bakalım olmassa temiz biçimlendirip bi format gerek


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl (81121 mesaj)
Yarbay

format at virüsse çözülür değilse anakartı direk değiştir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.