Arkadaşlar başlıktaki gibi tw9 laptopum anakart ve işlemci 55-58 harddisk 38-40 ekran kartı ise 54-56 derece arasında geziniyor boştayken.Laptopun fanını termal macununu ve termal pedlerini yeni yeniledim.Termal macunum zalman stg2 marka.Sizce normal mi yüksek mi bu değerler?Başka ne yapabilirim yüksekse eğer soğutucu dışında.Birde geçen oyun oynarken BAD_POOL_CALLER 0x000000c2 lltdio.sys mavi ekran hatası verdi bu hata neden kaynaklanır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.