Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
556
Tıklama
0
Öne Çıkarma
nokia e71den anlayaan??
İ
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

nokia e71 telefona sabah ovi güncellemesi yaptım telefon kapandı açılmıyor açma kapama dügmesine basıyorm titresim oluyor tuslarn ısıgı vs yanıyor ama telefon açılmıyor hard format denedim olmadı telefon açılmadıgı için pcde görmüyor napcamm?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
13 yıl
Yüzbaşı

teknik servise danis hocam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Er

Bataryasını çıkar tak, açmadan şarja tak bir bakalım. Güncelleme haliyle şarjı bitmiş olabilir. Nokia'nın şarjı bitince de öyle davranıyor çünkü.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Yüzbaşı

format atacan bilgisayar ile ölü telefonlara format atma diye arattır gogıl amcaya


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yüzbaşı

nokialar kolay kolay çökmez korkma basit bir çözümü vardır.yardımcı olabilecek bir program vardı ama adı aklıma gelmedi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.