Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
247
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iPod Touch ekranı
P
14 yıl (2 mesaj)
Er
Konu Sahibi

geçen gün ipod tan müzik dinlerken ekran üstü yere düştü ilk baktığımda bi sorun yoksu ama sonra arkadaşım gösterince ekranın hemen hemen ortasından bi çatlak old. fark ettim.baktım her şey normaldi dokunmatiği ve algılaması ilk günkü kadar normal çalışıyo ve ekrandada herhangi bir hasar yok morluk gibi...bu ekran değiştirilebilir mi değişirse lcd demi değişicek kaç paraya mal olur yardımcı olabilirmisiniz?bide ekranın akıbiyeti ne alemdedir böyle kullanılmaya devam edilirmi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
14 yıl (8155 mesaj)
Yarbay

ben 1.5 seneye yakındır 5 çatlaklı ipod touch kullanıyorum. Ekran algılamasında hiç bir şekilde sorun yok. Ebay'dan getirtip değiştirebilirim ama üşengecim :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
14 yıl (2 mesaj)
Er
Konu Sahibi

evet benimde öyle ekranda hiç bir sorun yok dokunmatik hala çok iyi ama ekranın o hali içimi acıtıyo ama :(





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkillers35 -- 19 Ekim 2012; 21:31:17 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl (957 mesaj)
Yüzbaşı

ipodunuzun modeli ve kapasitesi nedir acaba? fiyatlar buna göre değişir.



K
14 yıl (273 mesaj)
Teğmen

ipadin camini ful kirilmisti dokunmatigi cok saglam calisiyordu:))



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.