Mesela şimdi Bdpli milletvekillilerinin Pkklı olduğunu biliyoruz dimi ? Ve her gün şehit veriyoruz gerek twiterda gerek burda , feyste falan insanlar hep üzgün , sinirli vs. Peki bu bdp millet vekili sokakta rahat rahat geziyor korumasız olarak. Niye biri de çıkıp vurmuyor bunu. Ülkede 1 tane mi aşırı milliyetçi yok. Yada bi kiralık katil hadi buda benden olsun diyip niye öldürmez ki bunları ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ortalığı kan götürür. El kaide nasıl her cuma çıkışında orada burada sivilleri hedef alan bombalar patlayorsa PKK da bence batıda aynı şeyleri yapmaya başlar. Daha çok kan dökülür. Kürtleri hedef alan her olay, doğuda Kürtleri radikaleştirir bence.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.