Cd rom görmemesi işletim sistemi ile ilgili değildir. Kablo bağlantılarında sorun olabilir. Kasa içini açtıktan sonra cd rom kablolarını çıkarıp yeniden takıp dene.
öncelikle slotlara tam oturup oturmadığını ve güç kablosunu kontrol et. tek bir kablo üzerinden geliyorsa jumper pozisyonlarını kontrol. master ve slave olarak ayarlarını yap. eğer aynı kabloyu kullanıyorsan ve sorun düzelmesse tek bir kablo vasıtasıyla bağlantını yap. genede düzelmezse bios tan ayarlarını kontrol et, detection yap. ha gene olmadı valla bilemiyorum :) kolay gelsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.