1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Başlarda Canon EOS550D almayı planlıyordum ama bazı yerlerde karşılaştırmalarda Nikon D5100'ü daha çok övüyorlar.
Amazon'dan bundle paketlerle hem 2 lens, hafıza kartı, çanta, remote controller, tripod hepsini bir arada almayı düşünüyorum.
Bu iki seçenek arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?
http://www.amazon.com/Canon-Digital-75-300mm-Telephoto-Accessory/dp/B003R3MB8G/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1343542718&sr=1-5&keywords=Canon+EOS+Rebel+T2i
http://www.amazon.com/Nikon-Digital-55-200mm-Telephoto-Accessory/dp/B005DT5JUY/ref=sr_1_19?s=electronics&ie=UTF8&qid=1343461356&sr=1-19&keywords=Nikon+D5100
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.