Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
3441
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DARK MOBİLE TV KARTI (Harici ) Bi Bakın. ....
T
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Slm arkadaslar bugun hepsiburada.com dan dark mobile tv kartı aldım indirime ve sınırılı stok girmiş hem dedim laptop hemde masaüstü için takarım dedim ama şuan laptop deniyorum bi türlü yapamadım kanalları bi türlü bulamıyorum hiç birşey göstermiyor anten kablosu kontrol ediyorum sürekli temassızlık var mı diye bi sorun yok uydu takınca direk gösteriyor yazılımı kurdum 2 defa ne yaptıysam bi türlü ekran da bir tane birşey gösteremedim bunun bir yolu var mıdır ya da yapılıcak bir ayar kullananlar falan var mı acaba radyo geçiyorum çızırtılı bir şekilldde trt fm zor cekiyor nasıl iş anlamadım ..



T
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar birşey dikkatimi çekti yayın şekli analog yazıyor diger bir usb tv kartında ise digital yazıyor benimki analog ama ben bu çanak antendeki kablo taktım buna bundan yayın alamıyoruz mu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
12 yıl
Yüzbaşı

Merhaba, elinizdeki kart küçük beyaz bişeyse eğer analog yayınları izlemek içindir.Yani belediye yayını dediğimiz kılçık antenle seyredilen yayınları izleyebilirsiniz. Çanak anten için bir uydu alıcısı gerekli ve bu o cihaz değil malesef. Normal bir anten takıp programda setup yazan yerde auto seçeneği ile otomatik arama yapıp kanalları bulabilirsiniz.



E
3 yıl
Er

Arkadaşlar slm Dark_Mobile_TV.zip bunun sürücüsünü bulamadım elinde olan varsa bana atabilirmi teşekkürler



S
3 yıl
Binbaşı

Sanırsam normal uydu anteni için değil.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 30 Mayıs 2021; 18:40:14 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.