Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1320
Tıklama
0
Öne Çıkarma
5.1 bası sürekli uğultu yapıyor(ss geldi sorun çözüldü gibi)
A
14 yıl (4278 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

(ss geldi sorun çözüldü gibi)Başlıkta dediğim gibi uğultu yapıyor çalışmıyor.uydulardan ses geliyor ama bass hep uğultulu.Biraz yüksek seste kullanıken oldu.En son kıvılcım gördüm havalandrıma deliğinden.Sorun ne olabilir.Hiç anlamıyorum.Yardmınız ihtiyacım var.Tamiri varmı arkadaşlar.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
tda2030a kodlu entegre yanmış.Değişecek galiba





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpa07 -- 17 Temmuz 2012; 22:51:11 >

A
14 yıl (4278 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

N
14 yıl (8833 mesaj)
Yarbay

Çıkış entegresi yanmış, patlamış olabilir görmeden bişey diyemeyeceğim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl (4278 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

Çıkış entegresi yanmış, patlamış olabilir görmeden bişey diyemeyeceğim.

hocam basdan sürekli uğultu var.Çok az müzik sesi geliyor.ben ne olur olmaz diye kapattım.Uydularda problem yok onlar gayet iyi çalısıyor.yakın sürede atıcam buraya resimleri..İçinde 2 tane devre kartı var.alttakinde soğutucuya bağlı 8 adet entegre var.Bunlardan biri yanmış olabilirmi acaba.



A
14 yıl (4278 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: certy

Büyük ihtimal çıkış entegresi gitmiş. Fotoğraf koyabilir misiniz?




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.