Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1022
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ios 5.1.1 le gelen ses kısıklığı
P
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

ARkadaşlar 5.1.1 den sonra siz de de tuş seslerinde, kilit seslerinde veya herhangi bir bildirim sesinde kısıklık hissettiniz mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



P
13 yıl
Binbaşı

Iphone 4 de hissetmiştim o kısıklığı, 4s de de sanki var gibi böyle birşey.. Ama yazılımsal olduğu kesin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1453 -- 24 Haziran 2012; 10:25:16 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
13 yıl
Yarbay

B
13 yıl
Binbaşı

herhangi bi sorun yok bende, yazılımsal bi sorun olabilir, tekrar restore edip deneyebilirsin..



V
13 yıl
Yarbay

Aksine sanki benim 4sin sesi yukseldi gibi geldi bana



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
13 yıl
Yüzbaşı

evet beyler bendede aynı sorun var hatta bazen telefonun tuş kilidini açarken o açma sesi gelmiyor ve respring yaptıktan sonra tekrar deneyince geliyor. hala bu soruna çözüm bulamadım inşallah aranızda bu sorunun çözümünü bilen vardır :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.