Samsung laptobum var biraz ısınıyor. Logitech n200 almayı düşünüyorum ama laptobun altında fazla hava alacak yer yok kapalı gibi alt tarafı hava alan yerleri çok küçük . Sizce soğutucu alsam sıcaklık fark eder mi ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
uzun bi silgiyi düz ağızlı bıçakla ortadan 2 ye kes. leptobun arka ayaklarına koy. hem klavye yükselir yazarken rahat edersin.hemde aletin altında hava boşluğu oluşur.sirkülasyon artar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.