Öncelikle herkese merhabalar, Axle 9800gt ekran kartımın üzerinde bulunan arctic cooling accelero s2 pro fanımda bilyelerden dolayı ses ve zorlanma sorunu baş gösterdi. Fana herhangi bir müdahalede bulunamadım o sebeple yeni fan almam gerekiyor. Aklımda xigmatek bifrost var ancak kullanan arkadaşlardan tecrübelerini ve tavsiyelerini dinlemek isterim. bu fanı ekran kartımla sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim? küçük çapta overclock uygulamalarında nasıl sonuç verir?
Axle 9800gt ekran kartımın üzerinde bulunan arctic cooling accelero s2 pro fanımda bilyelerden dolayı ses ve zorlanma sorunu baş gösterdi. Fana herhangi bir müdahalede bulunamadım o sebeple yeni fan almam gerekiyor. Aklımda xigmatek bifrost var ancak kullanan arkadaşlardan tecrübelerini ve tavsiyelerini dinlemek isterim. bu fanı ekran kartımla sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim? küçük çapta overclock uygulamalarında nasıl sonuç verir?
http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-bifrost-vd1065-bifrost-nvidia-gtx-26028028588009600-&-ati-4850487038503870-vga-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45703
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodonozko -- 23 Mayıs 2012; 18:16:50 >