İşlevi ekrana görüntü vermek, video açmak, bazı oyunları düşük çözünürlükte oynamak, bazende CPU'ya yardım eder. Eğer anakarta GPU takarsan o işlev görmez CPU'ya yardım dışında. Tabi AMD çözümlerinde olay farklı Hybrid CF yaparsan harici GPU ile birlikte çalışır ama seninkinde böyle bir durum söz konusu değil.
HD4000'i kullanmanın sana ne gibi eksi yönü olabilir diye düşünüyorum... Belki işlemci biraz daha ısınır ve oc kapasitesi biraz düşebilir diye tahmin ediyorum.
Harici bir ekran kartınız varsa işlemcinizdeki IGP'yi kullanmak zorunda değilsiniz tabi ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 20 Mayıs 2012; 13:54:13 >
gtx550 ile gtx560 arasında çok ciddi fark vardır. Siz sadece bit değerini görüyorsunuz kağıt üzerinde ancak bunun dışında steam işlemci sayısı, ROP sayısı ve doku ünite sayısında ciddi farklar var ki asıl performans farkını yaratanda bunlar.
Bu ne anlama geldiğini biri anlatabilirmi
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.