Arkadaşlar modlar daha sonra siler ama şimdi acil şu sorulardan herhangi birine cevap verirseniz çok iyi olur;
Klavyeden girilen 10 tane sayı içerisinde 50 ile 75 arasında kaç tane sayı olduğunu, bu sayıların toplamını ve ortalamasını bulan programın C kodları oluşturunuz.
10 kişinin maaşını dışarıdan giren ve girilen maaşlardan 1000 TL'nin altında olanları %10 artırın ve daha sonra tüm maaşları ekrana yazdıran program?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Klavyeden girilen 10 tane sayı içerisinde 50 ile 75 arasında kaç tane sayı olduğunu, bu sayıların toplamını ve
ortalamasını bulan programın C kodları oluşturunuz.
10 kişinin maaşını dışarıdan giren ve girilen maaşlardan 1000 TL'nin altında olanları %10 artırın ve daha sonra tüm
maaşları ekrana yazdıran program?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.