Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
925
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DSMARTTA MAÇ İZLEYEMİYORUM !
S
14 yıl (1299 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ntvspor'da maç olduğunda,yayın yarım dakikada bir 10-15 saniyeliğine gidiyor.(Lütfen bekleyin diye bir yazı çıkıyor,biss'i çözemiyor galiba) Aynısı,bu kadar sık olmasa da diğer şifreli yayınlanan maçlar için geçerli(Trt Spor,Trt Haber vs.) Bu akşamki El Clasico'yu izlemek için ne yapmam lazım acaba ? Teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



İ
14 yıl (16644 mesaj)
Yarbay

tahminim anteninizden kaynaklı bendede vardı çok eskiden uydunuza ince ayar çektirin sorun ortadan kalkacaktır



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.