arkadaşlar içinde full resimlerimin oldugu 80 gb seagate st380011A modeli harddiskimin altındaki kartı bozuldu.Kartı altı yandı.Şimdi zar zor bi tane aynı model buldum,modelı aynı kartıda aynı fakat firewire aynı degıl nelerın aynı olmasına dıkkat edıyım.Yardımlarınıza cok ıhtıyacım var alacagım adam benden haber beklıyor.Tesekkur ederım iyi forumlar "SAYGILAR"
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Fakat, bu işlem ile kesin sonuç alamayabilirsin. Çok düşük bir ihtimal var yani.
Alacagım marka ve modeli aynı diğerlerini bilmiyorum.Aynı marka ve aynı model oldugu halde neden hala olmama gibi bi durumu var peki ? Ayrıca kartın yanmasının sebebi ters gerilim gitmesi,hdd'nin kendisinde bir sıkıntısı oldugunu sanmıyorum kartı değişince inşallah olur.Cevaplarınız için teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.