sunucu ihtiyacı vardır genel olarak istenen özellikler xeon 4 çekirdek işlemcili 8 gb ramli pci slot ( 32 bit ) windows server 2008 yada 2003 raid 5 destekli olmalıdır.
bu doğrultuda tavsiyeleriniz ne olur ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Server icin ne kadarlik bir yerin var? Kac tane HDD baglanacak? Ufak bir sey istiyorsan tek U'luk yada hdd fazla olsun diyorsan 2U'luk bir server isini gorur. Marka olarak HP al, en iyi servis hizmetini onlar veriyor, sonrasinda IBM, sonrasinda Siemens gelir. Dell'e hic bakma bile.
Serverlar default olarak 2 yada 4 GB ram ve tek cpu ile gelirler. RAID'i senin yapman gerekiyor. PCI slot hepsinde vardir.
HP olarak tavsiye istersende DL380 G6 yada G7 serisi bir server sana fazlasiyla yetecektir.
genel olarak istenen özellikler
xeon 4 çekirdek işlemcili
8 gb ramli
pci slot ( 32 bit )
windows server 2008 yada 2003
raid 5 destekli olmalıdır.
bu doğrultuda tavsiyeleriniz ne olur ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.