Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
732
Tıklama
0
Öne Çıkarma
doğal taş ve kimyasal aşındırma
A
12 yıl
Er
Konu Sahibi

Değerli hobiciler
Evde tadilat işlerinden anlayan arkadaşlar fikir versin.Yeni evimizde siyah küçük bir banyomuz var.Doğal taş ama nedir bilemiyorum, mermere benziyor.Taşlara araba fırçasıyla bir madde sürmüşler ve hiç cilası kalmadığı gibi mide bulandırıcı bir görüntü oluşmuş.Firmalar bu kadar küçük bir alan için gelmek istemedi.İş başa düştü.Bir tank zımpara alıp kendim zımparalasam düzeltebilir miyim?Yada kimyasallarla aşındırıp polisaj yapmak daha mı iyi olur?Yada başka önerileriniz var mı?Konu hakkında hiç bilgim yok ama bu işlere yatkınımdır.Kullanmam gereken cihazlar ve aksesuarları hakkında da ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim.Üzerine kireç sökücü sürdüm ama fırça izleri biraz hafifledi.Ne yapmalıyım, çoğu alan duvar ve dar..



R
12 yıl
Yüzbaşı

Merhaba,Konu biraz geç ama belki yardımcı olabilirim.O madde sanırım yat verniği gibi bir madde olması lazım , tek çare üzerini zımpara ile eskitmek taş doğal olduğu için başka bir tavsiye vermek zor geçmiş olsun.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.