Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
3076
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vestel Laptop Multimedya Tuş Sorunu
S
15 yıl (25 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Laptopum bozuldu servise verdim parca olmadıgı icin 30 is gnu sonunda yeni cihaz yolladılar VESTEL NB ONYX PLUS 156X-İ3233-D32-B7 model laptopta multimedya tuşları bilgisayarı ilk actıgımda acılıp kapanıyor kendi kendine medya playerı acıp kapatıyor touchpadi kapatıp sonra tekrar acıyor kendi kendine multimedya tuşlarının ısıkları yanıp sönüyor bilgisayarı kapatıp actıgımda hic bi sorun olmadan calısıyor multimedya tuşlarını kullanılmaz hale getirebilcegim bi yontem varmı yada hangi driveri kaldırırsam sorun duzelir.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
15 yıl (25 mesaj)
Onbaşı

dostum aynı sorun bendede var acaba duzeltebildinmi sen bir cozum bulabıldın mı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl (25 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

C
15 yıl (20744 mesaj)
Yarbay

sürücüden kaynaklı donanımsal olsa açıp kapadığında düzelmez. sürücü desteği vermiyormu bu vestel sürücü cd'si verilmiş mi yanında ondan kurmayı dene hangisi olduğunu bilmediğim için yardım edemiyorum.nette de yok sürücü listesi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 26 Aralık 2011; 17:13:38 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl (25 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

sürücüden kaynaklı donanımsal olsa açıp kapadığında düzelmez. sürücü desteği vermiyormu bu vestel sürücü cd'si verilmiş mi yanında ondan kurmayı dene hangisi olduğunu bilmediğim için yardım edemiyorum.nette de yok sürücü listesi.

ya yanında cd verdiler bi tane driver cdsi bitanede windows 7 geri yükleme cdsi 2 gün once formatladım tek tek kurdum driverlarını hangindeorun oldugunu anlamak icin ama malesef hic bir sonuca ulaşamadım hala aynı şekilde bilgisayarı acıyorum bi kac dakika sonra touchpad kendi kendine kullanımaz oluyor sonra ara ara düzelip tekrar kullanılamaz oluyor.sonra media player kendi kendine açılyor ben simgi durumuna kücültüyorum o tekrar ekrana çıkıyor sanki biri benimle oyun oynuyor gibi bilmiyorum ne yapacağımı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.