Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
1192
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FM1 Soketlerde harici ekran kartı çalışma prensibi nasıl?
A
15 yıl (188 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

netten çok araştırdım fakat FM1 soketlerde harici ekran kartının nasıl çalıştığını bulamadım.yani zaten bu sokette işlemci bir gpuya sahip.peki harici ekran taktığımızda işlemcinin gpusu iptal mi oluyor,yoksa aynı anda hem işlemci gpusu hem de harici ekran kartını mı kullanabiliyoruz? cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



V
15 yıl (2439 mesaj)
Yarbay

Hybrid cf yapabiliyoz galiba
diğer turlu hangisiniçalıştırcandiye biostan seçiyorsunuz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl (1771 mesaj)
Yüzbaşı

belli kartlarla uyumlu oluyor. icindeki normal gpu. zaten 1-2 seneye cpu falan kalmicak cekirdek icinde. tamamen gpu uzerine kurulacak. gpular cpulari geciyor hiz konusunda.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
15 yıl (2439 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

belli kartlarla uyumlu oluyor. icindeki normal gpu. zaten 1-2 seneye cpu falan kalmicak cekirdek icinde. tamamen gpu uzerine kurulacak. gpular cpulari geciyor hiz konusunda.


Evet Orneğin İ5 2500K dan daha hızlıbir işlemyapabiliyor Fireprolar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
15 yıl (3314 mesaj)
Yarbay

FM1 anakartlara istediğin harici kartı takabilirsin ama o zaman dahili pgu'yu kullanamazsın. Fakat 6550 gibi harici bir kart takarsan hybrit crossfire yapabilirsin yani dahili ve harici gpu'ları bir arada çalıştırırsın.
İlk nesil füzyonlarda maalesef dahili ve harici gpu'ya otomatik geçiş yok, bunu elle ayarlaman lazım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.