arkadaşlar kullandıgım sistem celeron 1100+256 mb ram+60 gb disk +32 mb ekran kartı.xp işletim sistemi sorunum ise:oyunu install ediyorum sonra cracked patch ini de copy-paste yapıyorum.ama oyunu açmak istedigimde .exe hatası veriyor.xp yi tekrar kurdum directx9 var.ama bi türlü açamadım.yardım edebilir misiniz?
arkadaşım birincisi cracklerle ilgili burada konuşmakk yassssaaaaaaaakkkkkkk 2.si acaba oyunu kurduktan sonra sen bunu 1.0c versiyonuna yükselttin mi? bir bunu kontrol et belki yasak olarak kullandığın crack 1.0c nin dir ve en doğalından çalışmıyordur.
+32 mb ekran kartı.xp işletim sistemi
sorunum ise:oyunu install ediyorum sonra cracked patch ini de copy-paste yapıyorum.ama oyunu açmak istedigimde .exe hatası veriyor.xp yi tekrar kurdum directx9 var.ama bi türlü açamadım.yardım edebilir misiniz?