Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
690
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iki wriles modemi birbirine bağlamak (şifre için)
S
15 yıl (202 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar işyerinde wriles modem var fakat modemin şifresini vermiyorlar interneti sadece ethernet üzerinden kullanıyoruz. bir arkadaşımda şöyle birşey söyledi: bu wriles modeme başka bir wriles modem bağla ve bağladığım modemin wrilesinden şifresiz girersin. Böyle bişey mümkünmü arkadaşlar.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
15 yıl (2031 mesaj)
Yüzbaşı

mümkün. kısa ve net oldu gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl (202 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

evet çok kısa olmuş :) nasıl yapabiliriz bu işi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl (2031 mesaj)
Yüzbaşı

modeminin ip' sini diğer modemin ip aralığına uyacak şekilde değiştir. sonra dhcp' sini kapat veya kapatma, bridge moda al. wireless' ini kullanmaya başla. sorun yaşarsan, manuel ip ayarı kullanırsın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.