DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
SATIŞ : Önce para sonra kredi şeklindedir. 5 referans üstü arkadaşlara havale beklenmeden kredi yüklenebilir.
Ziraat Bankası, Bank Asya ve İsbank ile çalışmaktayım...
Not: * 5 TL'den az ise aktif kullanım ya da bekleme sürelerini etkilemez. 5 TL ve üzeri lira transfer alınması durumunda aktif kullanım süresi uzayacaktır. * Hediye Lira ve SMS gibi promosyonlarından yararlanılmasını sağlamaz. * İndirimli görüşme şartını sağlamaz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
10 TL KREDİ FIYATI: 8 TL...
20 TL KREDİ FIYATI: 15 TL...
SATIŞ : Önce para sonra kredi şeklindedir. 5 referans üstü arkadaşlara havale beklenmeden kredi yüklenebilir.
Ziraat Bankası, Bank Asya ve İsbank ile çalışmaktayım...
Not:
* 5 TL'den az ise aktif kullanım ya da bekleme sürelerini etkilemez. 5 TL ve üzeri lira transfer alınması durumunda aktif kullanım süresi uzayacaktır.
* Hediye Lira ve SMS gibi promosyonlarından yararlanılmasını sağlamaz.
* İndirimli görüşme şartını sağlamaz.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksa_ -- 7 Mayıs 2011; 16:29:43 >