Başka yöntemle ikiye böldüm ekranı 2.oyuncuyu da çağırdım ama konsolda silah kontrolü yapamıyor sağa sola oynatamıyorum sağa yapınca ateş açıyo sola yapınca yumruk atıyo. Kontrolü düzeltmemim bir yöntemi varmı? (Standart PC Kolu kullanıyorum -snopy)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhan456 -- 18 Eylül 2016; 19:53:58 >
Arkadaşlar burdakilerin hiçbirini yapmanıza gerek yok aslında ben denedim olmadı zaten verdiğim linki indirin açıklamayı okuyun keyfinize bakın. benim kullandığım normal pc kolu (snopy) benim kolda düzgün çalıştı.
360controller.cfg adlı dosyayı
oyunun kurulu olduğu dizine girin left4dead2 içindeki cfg klasörününn içine girin kopyala/yapıştır/değiştir.
------------------------------
Oyuna Girince 2kişilik yapma
1-oyuna girince optionstan allows ile başlayan yeri ve gamepadi enabled yapın. 2-daha sonra Esc'nin altındaki é tuşuna basın ekrana çıkan yere ss_map (istediğiniz map) (oyun tipi) yazıp enterlayın. Ör(ss_map c5m1_waterfront campaign) 3-mape girince yeniden é tuşuna basın ve connect_splitscreen localhost 2 deyip enterlayın 4-eğer ekranı değiştirmek isterseniz ss_splitmode 0 ya da ss_splitmode 1 yatay ya da dikey olarak oynayabilirsiniz.
Dostum 2 gündür uğraşıyorum bi yardım edin lütfen herşeyi yaptım ama ( Program yüklendikten sonra Başlata tıklayın.Tüm programlar deyin.Paralel Port Joystick'in üstüne gelip "Configure Joysticks" yazana şeye tıklayın ) bu bölümdeki yerde takılıyorum şu işi bilen varsa acil bana yardım etsin lütfen pc me bağlanıp yapsın lütfen yardım edin.
Dostum 2 gündür uğraşıyorum bi yardım edin lütfen herşeyi yaptım ama ( Program yüklendikten sonra Başlata tıklayın.Tüm programlar deyin.Paralel Port Joystick'in üstüne gelip "Configure Joysticks" yazana şeye tıklayın ) bu bölümdeki yerde takılıyorum şu işi bilen varsa acil bana yardım etsin lütfen pc me bağlanıp yapsın lütfen yardım edin.
Bu konu çok eski. Bunun yerine şöyle yap. 32 bit x360ce indir.https://www.x360ce.com/ Arşivin içindekileri oyunun exe'sinin bulunduğu klasöre at. X360ce'yi ayarla. Controller 1 sekmesi yeşil olmalı. Daha sonra oyuna giriyoruz. Options'dan Keyboard/Mouse tıklıyoruz. Allow developer console yazan yeri ENABLED yapıyoruz. Hemen altında Gamepad yazan yeri de ENABLED yapıyoruz. é harfine basarak konsolu açıyoruz ve ss_enabled 1 yazıyoruz. Daha sonra maps yazıp taba basıyoruz (Taba basınca düzeltiyor) ve sonuna * (Backspace tuşunun iki tuş solundaki tuş yani) koyup entera basıyoruz.Harita listesi karşımıza çıkıyor.Oradan istediğimiz haritayı kopyalıyoruz. Tekrar konsolu é tuşuyla açıp ss_map harita ismini yazıyoruz.Örnek; ss_map c5m1_waterfront Yazdıktan sonra entera basıyoruz.Harita açılıyor.Sonra tekrar konsolu é tuşuyla açıp şunları yazıyoruz ve enterlıyoruz: connect_splitscreen localhost 2 Artık sorunsuz left 4 dead 2'yi 2 kişilik oynayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhan456 -- 18 Eylül 2016; 19:53:58 >
benim kullandığım normal pc kolu (snopy) benim kolda düzgün çalıştı.
360controller.cfg adlı dosyayı
oyunun kurulu olduğu dizine girin left4dead2 içindeki cfg klasörününn içine girin kopyala/yapıştır/değiştir.
------------------------------
Oyuna Girince 2kişilik yapma
1-oyuna girince optionstan allows ile başlayan yeri ve gamepadi enabled yapın.
2-daha sonra Esc'nin altındaki é tuşuna basın ekrana çıkan yere ss_map (istediğiniz map) (oyun tipi) yazıp enterlayın.
Ör(ss_map c5m1_waterfront campaign)
3-mape girince yeniden é tuşuna basın ve connect_splitscreen localhost 2 deyip enterlayın
4-eğer ekranı değiştirmek isterseniz ss_splitmode 0 ya da ss_splitmode 1 yatay ya da dikey olarak oynayabilirsiniz.
https://yadi.sk/d/DU2qMUW7vSiVf
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Arşivin içindekileri oyunun exe'sinin bulunduğu klasöre at. X360ce'yi ayarla. Controller 1 sekmesi yeşil olmalı. Daha sonra oyuna giriyoruz. Options'dan Keyboard/Mouse tıklıyoruz. Allow developer console yazan yeri ENABLED yapıyoruz. Hemen altında Gamepad yazan yeri de ENABLED yapıyoruz.
é harfine basarak konsolu açıyoruz ve ss_enabled 1 yazıyoruz. Daha sonra maps yazıp taba basıyoruz (Taba basınca düzeltiyor) ve sonuna * (Backspace tuşunun iki tuş solundaki tuş yani) koyup entera basıyoruz.Harita listesi karşımıza çıkıyor.Oradan istediğimiz haritayı kopyalıyoruz. Tekrar konsolu é tuşuyla açıp ss_map harita ismini yazıyoruz.Örnek;
ss_map c5m1_waterfront
Yazdıktan sonra entera basıyoruz.Harita açılıyor.Sonra tekrar konsolu é tuşuyla açıp şunları yazıyoruz ve enterlıyoruz:
connect_splitscreen localhost 2
Artık sorunsuz left 4 dead 2'yi 2 kişilik oynayabilirsiniz.