Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
7
Cevap
4019
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni Passat opsiyonel özellikler ve fiyatları
D
16 yıl (428 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Passat 2.0 dizel Highline fiyatlarına baktığımda sadece opsiyonel sunroof fiyatı var Web sitesinde, oysa donanımlarda yazmayan ama katalogda seçmeli olduğu belirtilen en az 2 özellik var ve bunların fiyatlarına ulaşamadım. Vw web syfasından yazdım cevap vermediler.

Yorgunluk Algılama Asistanı (bu C ve H de standart diyor katalogda ama web deki özelliklerde yok, yazılmamış)
Şehiriçi Fren Asistanı
Adaptif Hız Sabitleyici (ACC)

Başka Higline da olmayan ama ekstra alınabilen özellik var mı bilmiyorum ama en azından bunların fiyatlarını bilen var mı, ya da vw den öğrenebileceğim bir kontak...

Ayrıca neden 170 HP gelmiyor, gelirse ne zaman gelir diye sordum yine cevapsız kaldı. Bu arada 140 ile 170 HP modelleri arasında araçlarda herhangi bir fark var mı bulamadım, bir ara servise sordum sadece sw demişlerdi (bir önceki kasa için, lastik/jant ölçüsü hariç)

Variant ile sedan arasında aynı donanımda (highline) farklı özellikler varmdır?

Teşekkürler,
DrMS

Not: Bu konuyu vw başlığı altında açmıştım, burayı yeni fark ettim



D
16 yıl (8284 mesaj)
Yarbay

valla doğuş burnundan kıl aldırmadığı için muhattab bulmak çok zor 170hp model yaza gelecek diye duydum diğer opsiyonlar için bayi ile konuşmak lazım teslim süresi ise 4-5 ay atıyolar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
16 yıl (1601 mesaj)
Binbaşı

Selamlar
Bugun dogus powercenter a ugradım.Ugradıgıma pişman oldum.O ne hava,ne caka,ne ilgisizlik,ne afillilik?
Sanırım satıslar cok iyi.Selam almaktan acizlerdi.Bu ne hava kardeşim.Jetta lar 16 sında gelecekmiş.Ancak dedim ki jetta yı gormeden karar vermek istemiyorum.Adamlar sallamıyorlar ki:)
Sen konusuyosun onlar efendim pardon anlamadım ne demiştiniz falan filan:)
comfortline passat için bi-xenon secenek ve jant lastik kombinasyonunu değiştirebilirmiyim diye sordum.Cevap veriyor ama sanki ben nezaretteyim bana sorgu yapıyor:)
Cevap şu:yapamazsanız pakette ne varsa o dediler.Bixenon nisan ayına kadar zaten yokmuş highline da bile....
Highline passat vardı namussuz çok fena duruyordu.Vallahi bir an s..... et dedim gitbaşka markaya bak.
Sonra düşündüm satışlar uçmuş.Bakarmı diger markalar.Sanırım butun firmalar artist olmuşlar:)rol kesiyorlar:)
Paranla rezil ol kardeşim........


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl (428 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Gerçekten çok üslupsuz ve fütursuzlar.

Acarları aradım, soruları sorayım dedim, burnundan konuşan kızımız her highline donanımı farklı dedi ???

Ellerinde bir tane 1.4 TSI highline varmış, bixenon ve araç içi aydınlatma vb bazı özellikler yokmuş, 74 yerine 70 e satıyorlarmış vb, her şey lakayıt, donanım bile.

Web e 2 defa yazdım, sorularım bayilerinizin cevaplayabileceği sorular değil diye, orada da tık yok ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl (8284 mesaj)
Yarbay

bu bir nevi benzin işine döndü herkes kullandıkça sallamıyorlar kimseyi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl (428 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Günaydın,

Cuma günü Doğuş otodan aradılar. Forumu takip ediyorlar, üstelik yazdığım mailde belirttiklerimden yola çıkarak bu yazıyı da benim yazdığımı biliyorlar, tlf da bazı bilgiler verildi, araç kullandığım için not alamadım, mail adresime de atmalarını istedim cevapları, gelirse paylaşırım.

Net hatırladığım 170 HP dizel son çeyrek gibi gelebilir, 1.8TSI için çalışılıyor (tahmini tarih yok), variant sedan arka cam/silecek dışında belirgin fark yok.

Donanımda bahsettiğim ilaveler henüz sunulmuyor ve fiyatı da belli değil (Şehiriçi Fren Asistanı, Adaptif Hız Sabitleyici (ACC) ).

Anladığım kadarıyla ilk çıkan Highline lar Avrupa için üretilenler (çok açık söylenmese de) ya da talebe cevap verilemediği için acilen geitrdiler, tr donanımı web sayfasındaki imiş ama hala oturmamış anlaşılan.

iyi günler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl (98 mesaj)
Çavuş

Merhaba opsiyonel çeşitleri ve donanım fiyatları websitesine konmadı fakat bayiden sorarak öğrenilebiliyor. Fiyatlar tabiki çok uçuk ve belirtildiği gibi sipariş verdğinizde en erken nisan sonu teslim diyorlar kaldı ki hiçbir garantisi yok. Dahası siparişi verdiğiniz tarihten değil aracaın satışının yapıldığı tarihten hem aracı hemde opsiyon donanımları fiyatlandıracakları için risk oluşamaya müsait siz tamam eyvallah diyip 70 bin e toplarsınız hoop mayıs da zamn gelcek diye aracınızı nisan sonunda gelse bile 1-2 hafta bekletip size 74 e satmaya kalkarlar. Daha 4 gün önce fol yok yumurta yokken 1700-2500 arası gelen zam unutulmamalı bence.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
16 yıl (88 mesaj)
Çavuş

herkese selamlar,

tıguan ve pasaat arasında çok kalmıştım ama tercihim pasaat 1.4 122 hp comfortlıne dan yana oldu araç donnımı yakıt sarfıtaı, performansı hakkında yorumlarınız beni oldukça etkiledi
benimde kafamda soru işaretleri vardı 1.4 motor passat 1500 kg gibi ama test sürüşünde hepsi cevaplanmış oldu insallah çarşambaya cıkacak
araç a güvenlikli cam filmi uygulaması yaptırdım garanti süresini 1300 tl civarı vererek +2 sene uzatmak ıstıyorum ayrıca rcd 510 a orjınal bth aparatını taktırmak nıyetındeyım (normalde üzerınde olması gerekırdı bir çok arabada artık standart oldu renaulr- totayo vs. dogusun bize hediyesi artık) bunların taksıtlerıde bitince insallah chıp tunıngle olayı taçlandırmayı düşünüyorum herkese yorumları için tesekkur ederim kazasız belasız huzurlu günler dilerim yz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.