Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum monitöre görüntü gelmiyor , Harddisk den ses geliyor sonra Dıt sesi geliyor ve tekrar harddiskden ses geliyor sürekli bunu tekrarlıyor..
Ram' leri kontrol ettım takıp cıkarttım fakat gene aynı :( Yardımcı olabılecek varsa şimdiden teşekkürler..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
anakartında onboard ekran kartı yoksa haliyle anakartın ekran yuvası da olmaz ondan bulamamışsındır. Ramler olmadan bilgisayarrı çalıştır dıt sesi gelmezse sorun ramlerle alakalı ama yine ses gelirse sorun ekran kartıyla alakalıdır büyük ihtimalle.
rOzzmynnTR bilgisayarın ötme nedeni parçaların yanlış şekilde takıldığını ya da parçarlarda sorun olduğunu anlatmak içindir, yani parça hiç takılmamışsa ötmesine gerek yoktur istersen işlemciyi hiç takma anakarttan ses gelmez ama işlemcide bir hata varsa ayaklarından biri kırılmışsa öter.Aynı şekilde ramlarde sorun olduğu zaman öter takılmamışsa ses gelmez biosa girebilirsin.
Ram' leri kontrol ettım takıp cıkarttım fakat gene aynı :( Yardımcı olabılecek varsa şimdiden teşekkürler..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.