Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
881
Tıklama
0
Öne Çıkarma
fiber internet bağlatıcam, önerileriniz?
S
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

nerhaba arkadaslar, fibere basvurdum 1-2 gune gelıp bağlıcaklar. tigin modemi vericekler sanırım. bana şunları şunları yaptır,sşunları söylemeyı unutma gibi diyecegınız şeyler var mı? özellıkle modem hakkında çekıncelerım var.çokta anlamam zaten doğru düzgün kurulum yapıyolar mı ? bide benim modemim linksy wag54gp2. çokda memnunum acaba bu modemin fiber özelliği var mıdır?



-
14 yıl
Yarbay

- fiberde normal adsl modemler bir işe yaramıyor çünkü takılan modem değil router. cat5e data kablosu giriyor routera.
- büyük ihtimal tilgin verecekler. yapacağın bişey yok mecbur kabul edeceksin taaki sorun çıkartana kadar. benim gibi 5 ayda 3 tilgin modemden sonra pirelli ye geçiş yapanlardan olmazsın umarım.
- wireless olarak kullanacaksan mutlaka evin en ücra köşesine gidip çekim gücünü kontrol et ve bunu teknik servis elemanları gitmeden yap. adamlar modemi takıp ışıklar yeşili görür görmez çekip gitme derdiler.
- son olarak modemi duvara yüksek bir noktaya monte ettireceksen kesinlikle çift taraflı yapışkan kullanmalarına izin verme. yapıştırıp giderler ve 2 saat sonra modemi yerde parçalanmış olarak bulabilirsin. (benim ilk modem bu şekilde daha 1.gün mefta olmuştu, düşeceğini bildiğim halde sırf yaptıkları salaklığı görmeleri için müdahale etmemiştim ))

Edit: okuyup gidiyosunuz insan bir teşekkür eder..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 22 Ekim 2010; 16:19:46 >

S
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

yok ben daha şimdi girdim :) teşşekkr ederim gercekten ,bu tıgın olayı çok canımı sıkıyo bağlatmadan ins bı sorun cıkarmaz. peki ben dırek baskı yapsam pirelli takarlar mı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefakucuk -- 22 Ekim 2010; 16:35:04 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Binbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >

Ben gecen hafta baglattım boş eve bugun test etme sansım oldu, yurt dışı aynen bahsettikleri gibi ADSL'den beter durumda.

Bu arada baglantı 20mbit sınırsız, gülermisin ağlarmısın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkelleci -- 23 Ekim 2010; 16:34:29 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
14 yıl
Yüzbaşı

M
14 yıl
Binbaşı

Valla sizinkiler nispeten normal gözüküyor, cok fazla kurcalıyamadım modem ayarı vs ama yinede normal gelmedi bana. Arık eve taşındıktan sonra kurcalıyacagım.
Bu arada istanbul soyak yeni şehirde kullanacağım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
14 yıl
Yüzbaşı

İşi biliyorsanız alternatif bir router kullanmanızı tavsiye ederim. Pirelli ile bu tür sonuşlar alamıyordum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.