Arkadaşlar çocukluğumda(23 yaşındayım şuan) bir dizinin finaliydi sanırım. Adamın tekinin konuşan uçağı falan vardı arabası vardı. final bölmünde ana karakteri kurtarmak için falan yok oluyorlardı.. Sahne yanlış hatırlamıyorsan başka bir uçakta geçiyordu kötü adamı yakalamak için. araba motosikletde olabilir. Çok bir bilgi veremedim hatta hiç veremedim ama hatırlayan var mı neydi ismi. Nedense ben adını batman diye düşünüyorum ama en ufak bir bilgiye ualaşamdım bu konuda.. Yardım edebilecek kimse varmı acaba??? delirecem 2 saattir bulamadım ismini.. Çok izlenen bir diziydi ama neydi???
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Senin sorunla ilgisi yok ama kardeşimin (seninle yaşıt) bana bir oyunu sormasına benzettim ve yazmak istedim. "Abi böyle bir kız vardı gece çatıda koşuyordu. Böyle kocaman bir ay vardı. Ama yoksa o kız değil de adam mıydı? Yoksa gündüz müydü güneş mi vardı. İşte böyle kaçmalı dövmeli birşey idi." Sonunda 5. element çıktı. Gerçekten hem hanım kızımız Milla ile hem de Bruce abi ile oynuyorduk. Senin bahsettiğin dizi de hem motosiklet hem araba olabilir şimdi Ama cevabı ben hatırlamıyorum ne yazık ki :(
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhur_28 -- 21 Ekim 2010; 1:27:04 >