DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
13
Cevap
1489
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Saçlarımla ilgili problemim var ve zaman kaybetmek istemiyorum.
G
15 yıl (412 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar saçlarımın bu yaz çok fazla döküldüğünü farkettim,henüz 18 imi bile doldurmadım ve bu yaşta bu kadar dökülme rahatsız ediyor beni.Her gün en az 5-6 kere aynayla bakıyorum üst tarafa doğru ve orda 2-3 cm çapında syreklik var.Doktora en yakın zamanda gidicem ama ondan daha önce tecrübe eden,kullananlardan saç diplerini güçlendirici bir ürün tavsiyesi istiyorum.Faydasını görenler önersinler lütfen..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayburak -- 1 Eylül 2010; 23:10:06 >

J
15 yıl (559 mesaj)
Çavuş

Öncelikle forum imzanda bir hata var. < Resime gitmek için tıklayın > Değil < Resime gitmek için tıklayın > olucak.

Jole kullanıyormusun ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl (412 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Jole kullanmıyorum,vax kullanıyordum ama akşamında hemen yıkıyordum.5 aydır saçıma hiçbir şey sürmüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl (412 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Yok mu arkadaşlar,yardımcı olacak kimse?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl (5469 mesaj)
Yarbay

arkadaşım ben cevaplayayım.çünkü aynı sorun bendede var.bu sene mayıs ayının sonunda başlayarak yoğun bi şekilde dökülmeye başladı saçım.ama şunuda belirteyim saçlarım uzundu.her yıkamada rahat 80 tel gidiyodu(hatta bigün üşenmedim saydım 70 çıktı sırf yıkamada)tarama kurutma fln derken bayağı artıyodu tabi.doktora bende gittim bi tane karışım ilacı verdi sonra bide hap verdi.karışım ilacı dahada döktü saçımı bende bıraktım.hapı bitirdim pek bi etkisi olmadı.
bakımsız kaldı,keçeleşti saçım bende dayanamadım gittim 2 ye vurdurdum saçı.ilk hafta hiç dökülmedi 2 numarayken.sonra yine eskisi kadar olmasada az az dökülmeye devam etti.ama aşırı yağlanma ve kepekte vardı bende.blendax ın yağlı şampuanını kullanıyodum.sonra clear kepeğe karşı etkili şampuanı kullanmaya başladım bayağı engelledi kepeği.dökülme durumu ise normal gibi.yani dökülme durmaz hiç bi zaman(günde 100 tel dökülme normaldir)benim saçlar ince telli bide daha çabuk dökülüyor.


sana tavsiyemi söliyeyim.hiç bi yere gitme dökülme mevsimsel olabilir.çünkü bu yaz hangi arkadaşıma sorarsam saçları çok dökülüyomuş.yani herkeste var.havalardandır heralde diyorum.saçlarını çok kısa kestir.1-2-3 numara mesela.3 den yukarı olmasın tavsiyem 1 dir.bende bi kaç güne 1 vurdurmayı düşünüyorum.son olarakta sana şunu söliyeyim bazı insanların saçı çok dökülür ama yerine yenileri gelir bazılarında ise nerdeyse gözle görülmez dökülmeler ama seyrelmeler,kelleşmeler olur.saçların ince telliyse daha çok dökülür diye biliyorum.artık kafaya takmamaya çalışcan yapcak bişe yok.takarsan daha fazla dökülür başka sorun varsa sorabilirsin.umarım açıklayıcı olmuştur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl (412 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Gayet açıklayıcı olmuş teşekkürler.Zaten 1 ay önce saçlarımı 5 e vurdurdum,ondan önce 7 cm falan olmuştu uzunluğu.Bu sprey tarzı tavsiye istememin bir sebebi de aslında psikolojik olarak rahatlamak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
15 yıl (12261 mesaj)
Yarbay

saç dökülmesi normaldir ama dökülenler geri çıkmıyorsa o zaman sorun var demektir.eğer zamanla saçlarının seyreldiğini görürsen minoxil ve finasterid kullan.seyrelmeyi gördüğün an başla ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl (6803 mesaj)
Yüzbaşı

wax kullanıyorsanız wax cok agır bır sekıllendırıcı urun
normal sampuanlarla tam olarak sactan arındırılamıyor
yuzde sıvılce ve sacta bırcok soruna sebep olabılıyor
dax kullanımının en dogru yolu her kullanımdan sonra her aksam
ARINDIRICI bır sampuanla yıkamaktır
tercıhen dax ın kendı dax arındırıcı sampuanı



F
15 yıl (25474 mesaj)
Yarbay

bioxcin serumlar işe yarıyor mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl (5 mesaj)
Er

saç dökülmesinin başlıca nedeni testosterondaki bir maddenin saç köklerine saldırmasıdır diye biliyorum.dermatologlar bu saldırıyı durdurabilmek için üretilmiş hapları tavsiye ediyorlar.''saç dökülmesini önleyici hap'' diye araştırısan belki birşeyler bulabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl (6803 mesaj)
Yüzbaşı

saw palmetto
kapsullerı bu ıse yarıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
15 yıl (3954 mesaj)
Binbaşı

bu yaz benim de dökülmeye başladı deli olacam. hep 3 numara geziyordum ozaman dökülse de farketmiyordu. şimdi şakaklar açılmaya başladı. gerçi bizde ırsi, babamın da ve 2 amcamın da aynı yerler dökülüyor gerisi yerli yerinde. yakında pandev gibi olmaktan korkuyorum
< Resime gitmek için tıklayın >



L
15 yıl (5 mesaj)
Er

Saçlarınızla ilgili problemleriniz için arkadaşım Ali Mezdeği nin kliniğine uğrayabilirsiniz,www.sacekimmerkezi.com


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl (412 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Konuya bilmem kaç gündür mesaj atmıyorum çünkü kafaya takmamaya çalışıyorum bu meseleyi,iyi de gidiyordu aslında bu süreç ama 2 gün önce tekrar baktım aynalara.Seyrelme var,yarın eczaneye gidip denemek için bir ürün alıcam.Duruma göre kullanmaya devam edicem.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.