son güncellemeyi yükleyene kadar sorun yoktu wi-fi dışında e-mail almak için bağlanmıyordu internete ancak; son güncellemeyi yükleyince eğer wi-fi den bağlanamıyorsa telefon otomatik olarak avea'dan bağlanıyor ve sürekli kontör gidiyor. Ben avea'nın paket bağlantısını her kestiğimde yine bağlanıyor. bütün ayarları kurcaladım ama bulamadım bilen bir arkadaş varsa çözümü paylaşsın lütfen.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
kullanmak istediğin etkin veri bağlantısını bağlantı seçeneklerindenErişim noktasını düzenle seçeneğinden wifi olarak seçersen her zaman ordan bağlanır.
Orijinalden alıntı: Julies kullanmak istediğin etkin veri bağlantısını bağlantı seçeneklerindenErişim noktasını düzenle seçeneğinden wifi olarak seçersen her zaman ordan bağlanır.
dediğin ayarı bulamadım :( Ayarlar> bağlantı yapınca avea, kablosuz lan vs. olan bölüm çıkıyor. Ancak ben sorunu farklı bir şekilde çözdüm, belki benzer sorunu yaşayan arkadaşlara faydası olur. Ayarlar > bağlantı > hedefler > internet > avea internet seçilir, seçenekler açılır, erişim noktasını kullan otomatikten onaydan sonraya şeklinde ayarlanır.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.