Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
679
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HONDA CIVIC 2009 PREMIUM OTOMATIK LPG YORUMLARI
H
14 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar;
Bir konuda ciddi anlamda önerilerinize ihtiyacım var.Şuan 2009 premium otomatik honda civic kullanıyorum.25bin km yaptım.Yalnız şuanda ev-işyeri mesafesi ortalama gidiş dönüş 35 km.Yani arabamın ş.içinde ortalama km başına 0,36-0,38 tl yaktığını düşünürsek az olmamakla birlikte konfor ve sürüş keyfinden dolayı pek sarsmıyordu.Fakat şimdi evimi taşımak durumundayım.İş avcılarda evi kağıthaneye taşıma durumum var.Böyle olursa sabahları temden 40 km akşamları e-5 ten 35-38 km yol yapmak zorundayım.Bu durum beni düşündürüyor.BRC ile görüştüm adamlar,otomatikte %35 tasarrufun olur dediler.

Bu da demekki en iyi ihtimalle 0,25 tl ye düşecek.Ama dizel focus falan alırsam 2010 model ortalama 0,18 civarı yakar dediler.Bunu forumlardan da araştırdım.Hani 0,18 olsun olsun 0,20 tl(ki 0,16-0,17 yakar diyenler de çok).

Bu durumda ne yapacağıma karar veremedim.Günde 80 km yolu hondaya lpg taktırarak gitmek de dizel e göre yine masraflı.Siz bu konuda bana ne önerirsiniz.Madiiyat da önemli neticede.Yardımlarınızı bekliyorum.Bu arada aynı kategoride araçlarınız varsa benzinliyken nekadar LPG li olduktan sonra ne kadara düştü(istanbul içini düşünerek) belirtirseniz memnun olurum...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.