Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
254
Tıklama
0
Öne Çıkarma
C++ Builder daException Mesajını Görmek İstemiyorum.
A
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Selam Arkadaşlar,
Yaptığım bir programda program çalıştığı zaman NMHTTP->Get() çağırıyorum. İnternete bağlı olmadığım zaman NULL REMOTE ADRES Exception Mesajını görüyorum. Ben bu mesajı göstermemek ve sadece bir label a İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin yazmak istiyorum fakat Exception Mesajını bir türlü blok edip kaldıramadım.
Proje sourcesinden // Application->ShowException(&exception); ı kaldırdım ama hala Exception Mesajını görüyorum.
Bu mesajı nasıl iptal edebilirim. Teşekkürler.
Not:BCB Varsi. Borland C++ Builder 5.0 Enterprise Suite.
Ahmet

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



U
20 yıl
Binbaşı

 
try{
NMHTTP->Get();
}
catch(...)
{
//internet bağlantınızı kontrol edin mesajı buraya gelecek
}


NOT: denemedim, aklımda kalan kadarıyla bu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un.real -- 14 Eylül 2005, 0:40:57 >

A
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler unreal program oldu.
Kolay Gelsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.