meraba arkadaşlar benim yapmakta olduğum emlakçı sitesinde emlak kaydı iki sayfada yapılıyor ve birinci sayfada kullandığım değişkenleri ikinci sayafada nasıl kullanabilirim? yardımcı olursanız sevinirim:)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
arkadaşlar teşk. ederim ama ben session kullanmak istemiyorum oturum açarken onu kullanıyorum zaten bana global ve farklı sayfalarda da kullanabileceğim değişkenler gerekiyor. Birede ben araştırırken $GLOBALS değişkenlerinde olabileceğini düşündüm.ama kullanımını bilmiyorum o yüzden işime yaramadı. nasıl kullanacağım hakkında bilgi sahibi olan arkadaş varsa va benimle paylaşırsa sevinirim:)
} bu sessionları çoğaltarak formunu 1. adım 2. adım şeklinde yapabilirsin zannediyorum biraz geç oldu ama belki başka arkadaşlara yarar bende yeni öğrendim çünkü
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.