Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
448
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bursaspor Paraya ne diyecek :D
M
15 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100516/timsaha_para_yagdi.html?ref=satb1

Timsah'a para yağdı!
Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunun şampiyonu Bursaspor, tarihe geçen şampiyonluğunun yanı sıra, büyük de bir maddi gelirin sahibi oldu.


HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Bursaspor
Bursaspor'un, Turkcell Süper Lig'de sezon boyunca ortaya koyduğu performansın yanı sıra, şampiyonluk primi ile Avrupa kupalarında Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmanın getireceği yaklaşık 40 milyon liranın sahibi olduğu öngörülüyor.

Performans ve şampiyonluk primlerinden kazanacağı tutarın 16 milyon liranın üzerinde olacağı tahmin edilen yeşil-beyazlı ekibe, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacağı için grup maçlarına katılımdan dolayı ve yayın havuzundan 23 milyon liranın üzerinde bir gelir gelmesi bekleniyor.

Ligi ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, ön eleme maçları oynayarak ''Devler Ligi''ne girmeye çalışacak. Sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması durumunda, Fenerbahçe için ayrılan yayın geliri (5 milyon avro) de yeşil-beyazlı ekibe verilecek.


Hakikaten böylemi yahu iyi para kazandılar.



A
15 yıl
Yüzbaşı

Futbolcuları elinden kaçırmazsa iyi.Yoksa yeni bir Sivas faciası yaşanabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
15 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Akut One

Futbolcuları elinden kaçırmazsa iyi.Yoksa yeni bir Sivas faciası yaşanabilir.



futbolcular önemli değil bence önemli olan ertuğrul hoca o takımda durursa volkanlar sercanlar bence rahat rahat yetişir.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
15 yıl
Yüzbaşı

bence takım dağıtılmamalı ve nokta transferlerle takviye yapılmalı



E
15 yıl
Yarbay

Hala sivas ile kıyaslama yapılıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: tulamistad


quote:

Orijinalden alıntı: Akut One

Futbolcuları elinden kaçırmazsa iyi.Yoksa yeni bir Sivas faciası yaşanabilir.



futbolcular önemli değil bence önemli olan ertuğrul hoca o takımda durursa volkanlar sercanlar bence rahat rahat yetişir.



ertugrul hocanin 1 senesi daha var, lakin ilk geldiginde " 3 sene sonunda sampiyonluga oynariz" demisti . ve bu ikinci senesini doldurmadan oldu.

sercanin sozlesmesi 2012 ye kadar uzatilmis gecen ay. genc ismail 2014'e kadar bizle.
volkan sen devre arasinda 2013 e kadar uzatti. batalla bizde, tek sorun ivan ergic. 1 senelik bizdeydi ama gidecekse gider. yerine oyuncu buluruz.
ozan ipekin bonservisi hepsi bizde , ama Avrupaya gitmesi sartiyle yonetim izin verecegini soylemisti.

tek eksik su takima basan defansif oyun kurucu orta alan futbolcusu, huseyin cimsir ile yollar ayrilmali. ibb macini katletmisti :( CL de bize daha iyi oyunu okuyan , basan defasif oyun kurucu lazim, pirlo tarzinda. sirplarda,hirvatlarda bu isi yapan ucuza iyi topcular var...



A
15 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Hala sivas ile kıyaslama yapılıyor

Bana söylüyorsanız ben kıyaslama yapmıyorum sadece önlemler alınmazsa olacakları yazmıştım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Çok iyi para yaptılar zannedersem stadda yapılacak ancak seneye yetişmez heralde,2 tane yabancı oyuncu ile takviye yaparlarsa defansif ş.liginde oynarlar.Gelecek rakiplerede bakmak lazım,herşeyden ötesi Türk futbolunda yaşanan gelişme paha biçilemez artık her anadolu takımı şampiyonluğa oynamak istiyecek Bursasporu görünce.Tebrikler Bursaspor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.