DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar HIS HD4870 1GB İCooler x3 modeli var . hiçbir yazılımla atinin kilit olarak koyduğu 790 Mhz i geçemedim belleklerde 1000 mhz i geçince ekranda renk bozulmaları oluyor bellekler 1000 mhz üzeri stabil değil ama ben gpu yu biraz daha overclok yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? hangi yazılımlarla?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.