Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1310
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Transformers Wii'de İsim Değiştirdi
Şehir : #Adana
B
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
    Nintendo Wii'nin çocuklara veya daha genç yaştaki kitleye hitap ettiği yönündeki önyargı sadece ülkemizde değil, yurtdışında da bulunuyor. Bu konu Transformers oyununda da yine ortaya çıktı.
 
    PS3 ve Xbox 360'ta Transformers: War for Cybertron olarak piyasaya çıkacak olan oyundaki War adı Wii versiyonundan çıkarılıyor. Oyun Nintendo Wii'de "Transformers: Cybertron Adventures (Cybertron maceraları) olarak piyasaya çıkacak.
 
     Hemen Nintendo'yu suçlamayın, çünkü bu yayıncı firmanın politikasının gibi görünüyor, çünkü oyunun DS versiyonu hala War for Cybertron adıyla satılacak.
 
    http://Kotaku'da yer alan yukarıdaki resim de bu konuyla ilgli dalga geçme konusu olarak kullanılmış. İşin fanatiklik yanını bir kenara bırakacak olursak yayıncı firmaya yapılan güzel bir gönderme olarak görülebilir. Ayrıca çok güldüğümü de itiraf etmeliyim.
 
    Nintendo özellikle dinsel ve aşırı cinsel içerikli oyunlara bazen sansür uygulasa da şiddet konusunda çok esnek bir firma.
 



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.