evet projelerinize sponsor oluyoruz domain[com net org] + host + 14 haziran 2005tarihine kadar acılmıs olan butun arama motorlarınada ucretsiz kaydettiriyoruz
SPONSORLUK KOŞULLARI
1) 25mb ile 1 gb arası host veriyoruz. 2) domaini ihtiyacınıza gore yani bizle anlaşmanıza gore 1 yıl ile 5yıl arasıkayıt ediyoruz. 3) istediginiz paket verildikten sonra en gec 3ay içerisinde site acılmak zorundadır acılmadıgı taktirde iptal edilir. 4) forum kuracalara kesinlikle verilmez [yeterince forum sitesi var] 5) sitenize kesinlikle reklam alamazsınız illa ben alacağım derseniz aldıgınız reklam ucretinin %50sini bize vermek zorundasınız. 6) bize gereksiz yeredomain aldılaranlar hakkında yasal işlemyapılacak desem bana gulersiniz ben boyle demiyecegim biz isimizi biliriz 7) biz host satısı yapan bir firma filan degiliz yani firma ismi nedir gibi sorular sormayın 8) nasıl irtibata gececegiz sorusuna cevap olarak daysoft@hotmail.com e-mail adresine istediginiz ozelliklerde bir e-mail atın biz size en gec 4 gun icerisinde cevap verecegiz MSN den yapılan basvurular gecersizdir 9) bize guvenmeyebilirsiniznasıl oluyor bu diyebilirsinizegerbiz yalan soylersek zaten bu bizim acımızdan buyuk bir prestij kaybıdır. 10) anlatalım bu derenin suyunun nereden geldiginide size domainleri bizucretsizalıyoruz diye bilirizwww.domainnet.com dan site sahibi bize sadece odediği paraya domain vercek oda 2ytl cıvarında batmayınız hostişine gelkince elimizde 40gb lık server var hergun yedek alıyoruz sizin verileriniz bizde 1000 de biri kadar hdd yiyor yani 1gb veribizdesadece 1 mb olarak gorunuyor yani bununda bize maliyeti yok [1 gblık verinin nasıl oluyorda 1mbyer kapladıgını vesitenin hızını dusurmedigini ogrenmek icin sadece host isi yapan guvenilir arkadaslar msnden daysoft@hotmail.com irtibata gecsinler)
bu devirde hosttave domaine para veriyorsanız size diyecek birseyimiz yok
bu topice yapılan yorumlar sorulan sorularakesinliklecevap verilmeyecektir
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bu nasıl bişe anlamadım yani biz site yapacağız siz domain ve hosting hizmetini ücretsiz vereceksiniz biz sadece siteyi yapcaz reklamlardan gelen gelirin %50 sini alacaksınız başka birşey yok sanırım peki bu site çok tuttu diyelim siz hemen kendiniz işletmeye başlarsanız noolcak karşılıklı ni anlaşma filan olcakmı bende bu aralar hosting arıodum onun için soruyorum
bu devirde hosttave domaine para veriyorsanız size diyecek birseyimiz yok
Ben sadece bu sorunun cevabını vereceğim.
Şöyle düşün : Aylarca emek verdiğin bir siten var. Geceni gündüzüne katmışsın. Sonrada siteni hiç para vermeden yayınlıyorsun. Sence bu risk değilde nedir. Hele siteni hiç tanımadığın birisinin serverında yayınlıyorsun. olabilecek ihtimalleri sayıyorum.
Hazırladığın script çalılabilir. Site çok tuttu diyelim. Domaine el koyulabilir. Site tamamen çalınabilir falan felan.
İkinicisi senin hakkında birazcık araştırma yaptım. Profilinde bir sitenin adresi gözüme çarptı.http://www.daysoft.com/home/ siteye gireyoruz ve alt tarafta gazino reklamları var. Gerçekten bende müthiş bir güven uyandırdın.
Buda bonusun herhalde. **************************************************************************************** 1gb veribizdesadece 1 mb olarak gorunuyor yani bununda bize maliyeti yok [1 gblık verinin nasıl oluyorda 1mbyer kapladıgını vesitenin hızını dusurmedigini ogrenmek icin sadece host isi yapan guvenilir arkadaslar msnden daysoft@hotmail.com irtibata gecsinler)
bu topice yapılan yorumlar sorulan sorularakesinliklecevap verilmeyecektir
Bu Yazıya Kadar Neredeyse O Kadar Güvensizlik Duymadım Ama bu Lafla Beraber Güveni Sıfıra indirdi. Bu İşlerde Sorulan Her Soruya Cevap Verilmelidir. Boşta Kalan 1 Soru Hakkınızdaki Düşüncelerin dEğişmesine Yol Açabilir.
@Maverick SEnin Yorumuna Gelince Haklı ve Yerinde Bir Yorum Eline Sağlık Teşekkür Ederiz.
O Reklamlar Benmde Gözüme Çarptı Bende de Acayip Güven Uyandırdı. ( Birde Falan Felan Kelimesi Tatilde Azına Dolaştı Heralde Bu 2. mi 3. rastayışım ne :) )
UYARI : Eğer Ciddi Bir Projeniz Varsa Kesinlikle Sponsor Aramayınız Adını Sık Duyduğunuz, Hakkında Sık Yoruma Rastladığınız Hosting Firmalarını Araştırın, Forumlarda Arayın. ( hostbul.net Tavsiye ETMEM ) Müşterilerine DAnışın Memnuniyetlerini Sorun. Sonra Verin Parasını Alın. Domain alırkende Aldığınız Yerde Domain Kontrol Paneli Olmasına Dikkat Ediniz.
arkadaş aynenm şunu söylüyor sen üret, sen yarat, sen çiz, herşeyi sen yap ben sana domin host veriyinm otur oturdupğun yerde ama bu iyi görünen kısmı altındaki amaç ise reklamda
herşeyi sen yap sen et ama yok koçum reklam alamazsın neden yaptığının meyvesini toplucaksınki izin vermem peki ulan reklam diye tutturdunmu ala abakıyım ama yarısını alıyımda gör sen gününü
Yazdıkların çok çelişkili, ayrıca forumlar yorum ve paylaşım içindir...
Açılan konulara kurallar dahilinde herkes istediğini yazabilir...
Ayrıca 'bu devirde hostta ve domaine para veriyorsanız size diyecek birseyimiz yok'
yazmışsın bir çok güvenilir host firması var, onlar ekmeğini bu işten kazanıyor, buna sen karar veremezsin, büyük projeler güvenilir firmalarla gerçekleşir, bu şekilde değil...
Forumda güvenilir olup olmadığını bilmediğimiz kişilerin bu şekilde forumdakilerle bir anlaşma yapmasına izin veremeyiz...
evet projelerinize sponsor oluyoruz domain[com net org] + host + 14 haziran 2005tarihine kadar acılmıs olan butun arama motorlarınada ucretsiz kaydettiriyoruz
SPONSORLUK KOŞULLARI
1) 25mb ile 1 gb arası host veriyoruz.
2) domaini ihtiyacınıza gore yani bizle anlaşmanıza gore 1 yıl ile 5yıl arasıkayıt ediyoruz.
3) istediginiz paket verildikten sonra en gec 3ay içerisinde site acılmak zorundadır acılmadıgı taktirde iptal edilir.
4) forum kuracalara kesinlikle verilmez [yeterince forum sitesi var]
5) sitenize kesinlikle reklam alamazsınız illa ben alacağım derseniz aldıgınız reklam ucretinin %50sini bize vermek zorundasınız.
6) bize gereksiz yeredomain aldılaranlar hakkında yasal işlemyapılacak desem bana gulersiniz ben boyle demiyecegim
7) biz host satısı yapan bir firma filan degiliz yani firma ismi nedir gibi sorular sormayın
8) nasıl irtibata gececegiz sorusuna cevap olarak daysoft@hotmail.com e-mail adresine istediginiz ozelliklerde bir e-mail atın biz size en gec 4 gun icerisinde cevap verecegiz MSN den yapılan basvurular gecersizdir
9) bize guvenmeyebilirsiniznasıl oluyor bu diyebilirsinizegerbiz yalan soylersek zaten bu bizim acımızdan buyuk bir prestij kaybıdır.
10) anlatalım bu derenin suyunun nereden geldiginide size domainleri bizucretsizalıyoruz diye bilirizwww.domainnet.com dan site sahibi bize sadece odediği paraya domain vercek oda 2ytl cıvarında batmayınız
hostişine gelkince elimizde 40gb lık server var hergun yedek alıyoruz sizin verileriniz bizde 1000 de biri kadar hdd yiyor yani 1gb veribizdesadece 1 mb olarak gorunuyor yani bununda bize maliyeti yok [1 gblık verinin nasıl oluyorda 1mbyer kapladıgını vesitenin hızını dusurmedigini ogrenmek icin sadece host isi yapan guvenilir arkadaslar msnden daysoft@hotmail.com irtibata gecsinler)
bu devirde hosttave domaine para veriyorsanız size diyecek birseyimiz yok
bu topice yapılan yorumlar sorulan sorularakesinliklecevap verilmeyecektir
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.