Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
47021
Cevap
1286608
Tıklama
27
Öne Çıkarma
Cevap: ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2352. sayfa)
S
15 sa.
Yarbay

Kroos'un yoksa Bellingham gibi kalas bir adamı oynatamazsın. Ya 6/8 oynamayı öğrenecek ya da gidecek. Arda oyun görüşü ve pas kalitesi olan tek adam takımda. Mecbur oynamalı. Vini ve Mbappe ayni anda olmuyor amele bir forvet lazım ön uca biri gitmeli. Fran ve Ascensio Real için çok yetersiz.

Garcia
Mbappe Arda
Transfer Camavinga Valverde Trent
Huijsen Rudiger Transfer
Courtois

ya da

Mbappe Garcia Rodrygo
Arda
Valverde Camavinga
Transfer Huijsen Rudiger Trent
Courtois

Perez Bellingham'ı hayatta yollamaz o yüzden Camavinga-Trent ikilisi ve bekte Valverde opsiyonunu da değerlendirirdim ben Xabi yerinde olsam.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 12 Temmuz 2025; 13:9:19 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
14 sa.
Yüzbaşı

Carreras geldi,bugün medikal testlerden geçecek.

Xabi stoper istemiş,konate'yi 20-30'a bağlamaya çalışacaklarmış.Alaba'da gönderilmek isteniyormuş stoper transferi için.

Rodrygo kalmak istiyormuş ama xabi planlarımda yok demiş.Büyük ihtimal arsenal yolcusu.

Düşük bir ihtimal orta saha transferi de yapılabilirmiş.

Xabi'ye takımdaki ego sorununu çözmek için tam yetki vermişler,istediğini göndermekte serbestmiş.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.