slm ark 2002 model megan station wagon arabamız var int üzerinden vergisini ödemek istiyoruz ama bi türlü parayı tahsil etmiyor ödemenizin tamamlanması icin bankanızın sayfasına yönlendirileceksiniz daha önce güvenli alışveriş platformuna kaydınızı yaptırmadıysanız bankanız önce bu kaydı yaptıracaktır dio sayfaya yönlendir deyince sayfa acılmıyo subeye gittim onlarda durumdan bi haber int üzerinden mtv yatıran ark yardmcı olabilirmi??
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
öncelikle hangi bankanın kredi kartını kullanıyorsunuz ben ziraat maximum ile yatırmaya çalıştım hemen hemen her gün denedim olmadı 'null' diye hata verdi sonra müşteri hizmetlerini aradım yatırabilirsiniz bir problem yok dediler site çok yoğundur o yüzden böyle bir hata alıyorsunuz dediler gece de denedim olmadı iş bankası sanal kartımla denedim tek seferde ödemeyi yaptım sorunun ne olduğunu analyamadım bence banka ile alakalı daha önceleri de hep iş bankası maximum ile yatırmıştım sorun yoktu ziraat maximmda sorun yaşadım başka bir kredi kartınız varsa birde onunla deneyin
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.