kesinlikle pişman olmazsın emin ol. 64bit yüklemeni öneririm. 32bit uyumlu da çalıştığı için hiçbir sıkıntı çekmezsin rtm yani piyasaya sürülecek sürümü indir. şurdan indirebilirsin TIKLA rapid linkleri: http://rapid-share.com/files/283665851/7--YeNi--7.doc
peki rtm sürümleri kafamı karıştırıyor bana 7200 serisi işe yaramadığını söylediler en son sürüm ise galiba 7600 serisi bunuda açsanız hemen indirecem.. bide 64 bit versıonu kurduğumda 64 bit sürücüler yüklicemi biliyorum fakat uygulamalarda nasıl oluyor? mesela oyunlar yada nero winamp vs yükledimde 64 bit versıonlarmı indircem yada yüklicem ?oyunlarda farketmedini biliyorum fakat diğerlerinde nasıl? hem word 2007 vs kursam çalıoşırmı deneyen varmı aranızda??
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.