Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
594
Tıklama
0
Öne Çıkarma
D-SMART?
E
15 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

d-smart almaya gittim bugun.
330 tl kutu
160 tl iki çanak
150 tl full paket
640 tl çıkardılar...bonusa 5 taksit yapıp kurulum ücretsiz dediler... he full pakette 250 tl 100 tl indirim yaptılar... gidip digiturk almak bence daha mantıklı hale geldi?



H
15 yıl
Yarbay

salamon taksimde pire için zehir satıyor.madam eleni yanaşıp sorar:abre salamon pire ilaci alacaidim nasıl kullanılıyor.salamon:m.eleni pireyi tutacaksın ilacı gözüne dökeceksi.elenl cevap verir:pireyi tuttuktan sonra öldürürüm ilaca ne gerek.
salamon cevap verir:ÖYLEDE YAPSAN OLUR BÖYLEDE YAPSAN OLUR.sürçü lisan ettiysem affola


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
15 yıl
Yüzbaşı

zaten dsmart alacaksanız mutlaka kampanyaları bekleyin.hatta çanağınızıda kendiniz aarlayın öle alın yoksa 600 küsürü bulur..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
15 yıl
Yarbay

S
15 yıl
Yüzbaşı

60 cm çanak 25 Lira, sıradan bir LNB (Next, sunny vs.) 10 lira, çanağı kendim kuramam diyosan 20 lira da kurulum ücreti, eder 55 lira. Başka çanağa gerek yok.

Teknosa'da alıcı + 1 yıllık full paket 428 lira, taksit de yapıyorlar (o zaman 438 lira oluyor)...

Toplam yaklaşık 500 lira eder, Digiturk'ün sinema paketinin yıllık 507 lira olduğunu göz önünde bulundurursak, iki platformun da fiyatları aynı diyebiliriz..

Ama yok bana lazım değil full paket mul paket iki belgesel kanalı olsun yeter diyorsanız o zaman 300 liraya D-Smart almak, daha da hiç para vermemek en mantıklısı (tabi bulunduğunuz bölgede kablo tv altyapısı bulunmuyor ise)..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.