arkadaşlar bir proğramda çalışıyorum ancak istediğim gb sayfaları word e çeviremedim.
çaloşltığım proğ ABBYY FİNEREADER 9.. şöyle bir uyarı çıkıyor Sayfa 1: Tarama çözünürlüğünü 300 dpi veya daha yüksek bir değere ayarlayın. bunu nasıl ayarlarım ...sağolun varolun şimdiden..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Abbyy Fine Reader ile resim dosyalarının tarama çözünürlüğü en az 300 dpi olması gerekiyor. Daha düşük çözünürlükte maalesef hatalı okumalar oluşmakta. Okutmaya çalıştığınız dosya pdf ise muhtemelen düşük çözünürlükte taratılmış jpg dosyalarından oluşturulmuştur.
Eğer taratıyorsan taratma seçeneklerinde var dpi seviye seçeneği. Ama siteden hazır biyerden aldıysan zor. Ama photoshopla dyüksek dpi lı bi sayfa açıp oraya yapıştırıp kaydederek deniyebilirsin. Okuyamasada dener hiç değilse.
çaloşltığım proğ ABBYY FİNEREADER 9..
şöyle bir uyarı çıkıyor
Sayfa 1: Tarama çözünürlüğünü 300 dpi veya daha yüksek bir değere ayarlayın. bunu nasıl ayarlarım ...sağolun varolun şimdiden..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtor -- 8 Mayıs 2009; 11:18:56 >