Nasıl bir PC niz var ? İyi ayarlarda oynarım diyorsanız. pro filan beklemeyin bence. Oyunda görevler Bug a takılabiliyor hala. Konsol komutları ile filan atlatıyor millet. PS olursa ilerleyemeyebilirsiniz.
Ekran kartınız Nvidia mı ve son sürücü kurulu mu? İkisine de cevabınız evet ise bir önceki güncellemeye dönün derim. Son güncellemede sıkıntı var. Belki herkes yaşamıyordur ama son güncelleme sonrası iki sıkıntı var. İlki gölgelendirme ayarı yapılan hangi oyuna girerseniz girin bu gölgelendirme olayını sıfırdan yapıp durmakta. Normal de 1 defa yapıp sonra yapmadığı oyunlarda bile yapıyor. İkinci sorunda Msı ait fps ve sıcaklık ölçen yazılımı açtıktan sonra oyuna girince ekranda gözükmesi gereken fps ve ısı değerleri gözükmüyor.
5070 Tİ lı bir pc toplattım arkadaşa da henüz elime ulaşmadı. Xbox series x te aslında oyunun yüzde 70 ine falan gelmiştim sanırım bir boss kapışmasında takılıp kalmıştım .Elimdeki silahlarla da mümkünatı yok geçememiştim. Çok zor gelmişti bırakmıştım. Bilemiyorum pc de baştan başlamak mantıklı olur mu? Ya da geçemediğim yeri modla falan geçerim belki. Gamepasstan oynarsam save i görür diye tahmin ediyorum. Kaldığım yerden devam etmiş olurum.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle