Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
414
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HP hakkında genel kuskum var??
U
17 yıl (18 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslar yeni notebook alıcam ama birturlu karara baglayamıyorum.. HP markasından acıkcası cekiniyorum Cunku genelde alma sakın hep sorun yaratıyor vs. uyarılarla karsılasıyorum.
www.sikayetvar.com da da hp rekordan rekora kosuyor

Acaba uzun surelı olarak bu markayı kullanan arkadaslar ne dıyorlar merak edıyorum acıkcası tarafsız bı yorum yapabılırlermı acaba ?

Notebooku ne ıcın kullanıcagına baglı diceksiniz_ Fazla oyun oynamıyorum cogunluk cızım programları ıcın. Aradıgım uzun surelı kullanabılecegım bi notebook.

Almayı dusundugum bi kac model
HP pavlivon HDX8-1080 ET
HP pavlivon DU5-1170RT
HP pavlivon DU5-1040ET

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
17 yıl (6514 mesaj)
Yarbay

Hp, en çok satılan marka olduğundan şikayette fazla oluyor.Servisiyle sorun yaşayan arkadaşımız çok.Ama ben sorun yaşamadım.Yeni kasalarda kesinlikle sorun yok.
HDX18-1080 4500 tllik bir bilgisayar ama şu aralar 2500 tlye satılıyor.
DV5-1170 modelini kullanıyorum ve oldukça memnunum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl (3309 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Hp, en çok satılan marka olduğundan şikayette fazla oluyor.Servisiyle sorun yaşayan arkadaşımız çok.Ama ben sorun yaşamadım.Yeni kasalarda kesinlikle sorun yok.
HDX18-1080 4500 tllik bir bilgisayar ama şu aralar 2500 tlye satılıyor.
DV5-1170 modelini kullanıyorum ve oldukça memnunum


+1

Yukarıda da belirtildiği üzere çok satan markanın arızası da o oranda fazla olur. HP Tüm dünya toplam satışında en çok satan markadır.

Hp'yi tavsiye derim. En azından bir arıza falan yaparsa ürünün arkasında duran, sizle ilgilenen, sizi mağdur etmeyen bir servisi ve müşteri memnuniyeti anlayışı var..

Türkiyede öyle firmalar var ki, isim yapmış ama, müşteri memnuniyetinden bi haber, telefonlarınıza bakmayan, sizi kaale almayan, e postalarınıza cevap vermeyen, Müşteri destek hattında teknik elemanları bulunmayan....

Hp alınır..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.